Wij zijn op zoek naar:

Brasserie Vivaloo is op zoek naar super enthousiaste, gastvrije medewerkers voor zowel in de keuken als in de bediening die precies aanvoelen wat onze gasten willen.

Jij zoekt een zonnig plekje op het terras voor de gast, kookt een lekkere maaltijd of tapt een heerlijk fris biertje. Jij als super enthousiaste gastvrije medewerker hebt de voelsprieten en weet dit perfect te regelen.

Gasten hoeven maar blik te werpen en jij weet wat ze willen. Als ze om advies vragen weet jij ze te verrassen. Voor je het weet gaan ze met een volle buik en een grote glimlach de deur uit en zie je ze de volgende keer weer terug!

Ja’ dat is wat Vivaloo zoekt, een wervelwind, een gezelligheidsdier, een keiharde werker, iemand die meters wil maken. Maar vooral een iemand die altijd voor dat beetje extra gaat, precies weet wat er in en om de zaak gebeurt en daar op weet in te spelen.

Brasserie Vivaloo is gek op schoon, georganiseerd en ziet je graag regelmatig op de vloer. In deze samenwerking is ruimte voor vernieuwing, persoonlijke ontwikkeling en zijn er doorgroeimogelijkheden.

De juiste, super gastvrije bedieningsmedewerkster is een enthousiaste, flexibele teamplayer met het liefst al wat jaren ervaring. Ook als je nog geen ervaring hebt ben je van harte welkom om te solliciteren.

Vivaloo ziet je graag minimaal twee diensten in de week en meer mag altijd.

Wat krijg je er voor terug: een zelfstandige functie, een plekje in de Vivaloo familie, een leuk salaris conform CAO, strakke nieuwe blouse en natuurlijk een lekker sappie na iedere dienst.

Wil je tijdelijk, vast, parttime of fulltime aan de slag of als Freelance/ZZP? Vivaloo staat er allemaal voor open!

Ben jij die super enthousiaste en gastvrije bedieningsmedewerkster?

Mail dan je CV en motivatie naar: info@vivaloo.nl, dan drinken we snel een bakkie!